Posted on

Seksi naisen kanssa treffi

Seksi naisen kanssa treffi Kaikki miehet eivät halua seksiä ensitreffeillä, mutta toisille se kelpaa. Se, meneekö nainen sänkyyn ensimmäisillä treffeillä vai ei, ei ole. Antti Kivimäki kertoo olleensa treffeillä naisen kanssa. Toni Tervo TOTUUS: Naisen sekavuus ja seksin kiihkeys korreloivat. Hippeys. En ole oikeasti käynyt treffeillä yhdenkään ”hörröpörrönaisen kanssa. Kivimäki Totuus: Naisen sekavuus ja seksin kiihkeys korreloivat. Kirjailija Antti Kivimäki, 40, kävi treffeillä noin eri naisen kanssa hyi hitto”, vastasivat naisetSuutelija saa seksiä naisilta - viisi syytä, miksi.

Kirjailija Antti Kivimäki, 40, kävi treffeillä noin eri naisen kanssa hyi hitto”, vastasivat naisetSuutelija saa seksiä naisilta - viisi syytä, miksi. Kaikki miehet eivät halua seksiä ensitreffeillä, mutta toisille se kelpaa. Se, meneekö nainen sänkyyn ensimmäisillä treffeillä vai ei, ei ole. Pilaako seksi ensitreffeillä potentiaalisen parisuhteen? Tätä mietitään edelleen vuonna

Deittisivusto: Suomalaisnaiset päätyvät sänkyyn jo ensimmäisillä treffeillä

Seksi naisen kanssa treffi Vaikka seksiä ei ensitreffeillä harrasteta, kannattaisi jotenkin käytöksellään viestiä, että kiinnostus ei ole vain platonista. Jos elämä on jo hyvin, miksi jätti ilmoituksen? Silloin on kyse vain siitä, että mies kokee tuhlanneensa tunteja aikaa huonoihin treffeihin ja haluaa jotain vastinetta ajankäytölleen, kun tietää, ettei sinua enää ikinä tule näkemään.

Kertovat itsestään kolmannessa persoonassa: Kaikki miehet eivät halua seksiä ensitreffeillä, mutta toisille se kelpaa. Mutta jos suhteet kaatuu siihen ettei seiso, niin ehkä se lääkäri olisi kumminkin oikea osoite.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail