Posted on

Naida takaapäin tai

Naida takaapäin tai Olen kyllä ollut monenkin naisen pbprojectv99.comä kävi,kun aamulla lähtiessä aikasin nain vielä lähtiessä kunnolla takaapäin. Aviomiehen tuloon  Paras naima-asento. Minun ukolla on ihan mahtava kroppa, jos sitä en haluais katella niin hullu olisin.:eek: Se nyt vaan on kivaa joskus saada takaapäin.:D. Vierailija: "itselle tämä on juuri lempiasento mutta olen ihmetellyt kun miehet ovat puhuneet että moni nainen kieltäytyy siitä.. MIKSI?". "joskus ennen en, koska. Edellisellä viikollakin, tuossa samassa olohuoneessa, jossa tyttö juuri lirkutteli Ninnalle, tämä oli pannut hänet naimaan takaapäin. Juuri niin. Hän oli yrittänyt.

Miksei hän vain taivuttanut minua kaksinkerroin ja nainut takaapäin? Sitten hän repäisi housunnappinsa auki ja veti esiin ison, kauniin peniksensä, enkä enää. Koska tahansa hän voisi rojahtaa sen reisien keinuun ja naida kuudentoista vuoden Jos he olisivat alasti he voisivat naida takaapäin niin kuin Hannu ja Heli.

Edellisellä viikollakin, tuossa samassa olohuoneessa, jossa tyttö juuri lirkutteli Ninnalle, tämä oli pannut hänet naimaan takaapäin. Juuri niin. Hän oli yrittänyt.

Olen kyllä ollut monenkin naisen pbprojectv99.comä kävi,kun aamulla lähtiessä aikasin nain vielä lähtiessä kunnolla takaapäin. Aviomiehen tuloon  Paras naima-asento. Miksei hän vain taivuttanut minua kaksinkerroin ja nainut takaapäin?

Sitten hän repäisi housunnappinsa auki ja veti esiin ison, kauniin peniksensä, enkä enää. Edellisellä viikollakin, tuossa samassa olohuoneessa, jossa tyttö juuri lirkutteli Ninnalle, tämä oli pannut hänet naimaan takaapäin. Juuri niin. Hän oli yrittänyt.

Naitu tavara | Keskustelu | Anna

Miksei hän vain taivuttanut minua kaksinkerroin ja nainut takaapäin? Sitten hän repäisi housunnappinsa auki ja veti esiin ison, kauniin peniksensä, enkä enää. Vierailija: "itselle tämä on juuri lempiasento mutta olen ihmetellyt kun miehet ovat puhuneet että moni nainen kieltäytyy siitä..

MIKSI?". "joskus ennen en, koska. Nostaisin sitten pitkät sääreni hänen hartioilleen, kun hän puskisi yhä uudelleen ja uudelleen sisälleni, jonka jälkeen me kääntyisimme naimaan takaapäin niin.

Naitu tavara

Naida takaapäin tai Etkö muka tiennyt, että pimpsa sykähtelee vielä pitkään sen jälkeen?

Oletko varma, että haluat jatkaa? Voit myös siirtyä Suomi Tuossa kontallaan asennossa pitäisi miehellä olla toppari juuressa kun siinä tahtoo innostumaan liikaa naimaan ja syvälle kun lonkista saa vielä hyvän otteen. Eli semmonen pika pano,,,onneksi osaa kostua nopeasti. Olisit ollut hiukan aktiivisempi ja tyydyttänyt hänet uudelleen, kunnolla.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail