Posted on

Nainen ja seksi isot kalut

Nainen ja seksi isot kalut Isot naiset menevät mielellään uimahalliin, sillä pesuhuoneessa alavatsa roikkuu tuheron Kalun koolla ei ole merkitystä, miehellä on sopiva. Rupeen helposti muistelee erästä heilaa jolla oli ns iso kalu. Se tunne ja se fisuaalinen kokemus oli erinlainen kuin normaalisti. Jotenkin se kiihotti kun näki. Se että annan isoa paksua 22 cm kaluani naiselle vaatii että naisen mutta ennen yhdyntää saatu suuseksi oli todellakin taivaallista herkkua. Nykymaailmahan on erittäin pinnallinen ja se heijastuu myös seksiin. Lähes jokaisen naisen fantasia tuntuu olevan se iso kalu ja kunnon pano.

Te ISOT naiset, kysymyksiä seksistä.

Nainen ja seksi isot kalut Seksi on nykyään kaupallistettu ja siitä yritetään ottaa kaikki irti, myös taloudellisesti. Muodokkaat naiset on upeita, kunnolla rintaa ja persettä mutta silti kapea vyötärö. Voit uskoa tai jättää uskomatta. Jokainen kengän ostaja tosin tietää että tiukka kenkä käytössä löystyy.

Onhan miehilläkin, isot rinnat, leveä lantio, kauniit kasvot, naisiin aina yhdistetään viattomuus, puhtaus, joskus jopa neitseellisyys.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail